Подкрепа

 • haralan-aleksandrov

  Харалан Александров

  социален антрополог, преподавател в Нов български университет

  Кандидатурата на Емил Попов за кмет на община Дряново е един от малкото поводи за оптимизъм на безрадостния фон на българската провинция в навечерието на местните избори. (още…)

 • Соломон Паси

  Соломон Паси

  президент на Атлантически клуб - България, Министър на външните работи (2001-2005)

  Драги Емо:

  С радост научих, че си кандидат за кмет на Дряново. Дългогодишната ни обща работа ме убеждава, че ти предлагаш на Дряново онова, от което всяка малка община има огромна необходимост: банки, инвестиции, пари. (още…)

 • Мартин Заимов

  Мартин Заимов

  първи председател на Валутния борд, председател на НС на SG Експресбанк

  Емил е един от най-принципните и целеустремени хора, които познавам. Винаги е оправдавал доверието ми и съм убеден, че може и ще направи за Дряново повече от всеки друг с чисто сърце и без скрити помисли. Емил има качествата на истински възрожденец и прекрасното Дряново заслужава кмет като него.

 • Емил Хърсев

  Емил Хърсев

  банкер, управляващ директор на Хърсев Ко. КДА, д-р на ик. науки

  Искрено ви завиждам за възможността да изберете за кмет на вашия красив град моя колега и приятел Емил Попов – човек, за когото съм искрено убеден, че може с чест и достойнство да изпълнява тази трудна и отговорна длъжност. (още…)

 • Любомир Левчев

  Любомир Левчев

  поет и писател, бивш председател на Съюза на българските писатели

  Уважаеми г-н Емил Попов,

  Не се учудвайте на това мое писмо. Неотдавна с приятели разговаряхме по важния проблем за културата на българските градове във времето на трудния преход. Тогава някой каза: „На днешните наши селища са необходими хора като Емил Попов“. (още…)

 • Стефан Шарлопов

  Стефан Шарлопов

  собственик на верига хотели, член на УС на КРИБ, предс. на сдружение "Майка България"

  Емил е човек с идеи и не се страхува да застане зад тях. Вярвам, че неговият доказан опит и хъс в бизнеса ще бъдат успешно приложени в управлението на община Дряново и съм убеден, че дряновци ще се гордеят с такъв кмет. Желая на Емил и неговия екип пълен успех в кметските избори.

 • Максим Бехар

  Максим Бехар

  ПР експерт, дългогодишен журналист и бизнесмен

  Желая на Емил пълен успех на кметските избори, защото дряновци наистина заслужават да имат за кмет успял бизнесмен с широка визия за бъдещето на общината. (още…)

 • Васил Долапчиев

  Васил Долапчиев

  председател на Съюза на Слепите в България

  С Емил Попов работя повече от 10 години и мога да кажа, че той е един от най-коректните и всеотдайни хора, които познавам. Сигурен съм, че ако бъде избран за кмет на Дряново той ще направи много за града и за хората с увреждания, които живеят в него (още…)

 • Николай Петев

  Николай Петев

  председател на Съюза на Българските Писатели

  Да подкрепиш човек, който в най-недуховното време съзижда, който се уповава на българското, който обича изкуството, който повдига самочувствието на творците, е задължение и изпълнение на дълг – дълг пред минала, днешна и утрешна България. Аз ще го изпълня и затова подкрепям кандидатурата на Емил Попов (още…)

 • Станчо Тодоров

  Станчо Тодоров

  главен секретар на курорт Албена, депутат от 40-то Народно събрание

  Пожелавам на екипа „Дряново да Бъде” успех в предизборната кампания на Общинските избори 2011. Като ръководител в к.к. Албена и к.к. Приморско клуб, подкрепям кандидата за кмет на община Дряново Емил Попов и неговия съратник Тодор Георгиев, които ще допринесат за по-добро бъдеще в Дряново. (още…)

 • Гриша Трифонов

  Гриша Трифонов

  поет, директор на издателство „Български Писател", член на УС на СБП

  От все сърце желая успех на Емил Попов в предстоящите местни избори, защото успехът за него всъщност е успех

  - за община Дряново, която най-после ще намери не само своя истински ръководител, но и своя много по-добър утрешен ден; (още…)

 • Георги Чернев

  Георги Чернев

  председател на Софийска Търговско-Промишлена Камара

  Марияна Печеян и Емил Попов са символи за успешни предприемачи в индустриите, в които работят. Те са от малкото успели хора, които имат активна гражданска позиция и дават свой принос за превръщане на България в едно по-добро място за живеене. (още…)

Новини

виж всички