Статии

И да не забравите – бойкот и изолация за разсипниците

След поредното заседание на Общинския Съвет, проведено на 07 април 2010 год., кметът най-нагло заяви, че няма да предоставя информация на Общинския Съвет във връзка с разходите и дейността на Общинската Администрация и че няма да изпълни решението на Общинския Съвет за спасяване имуществото на закритата пак по негова вина общинска болница.

На заседанието с 2/3 мнозинство бе прието решение да не се приема отчета за разходите на кмета за 2009 год. и задължи председателя на ОбС да сезира всички компетентни органи да извършат задълбочени проверки на кмета и след тяхното приключване да предоставят на Общинския Съвет събраната информация, защото кметът отказва да я предостави.

Против това решение отново гласуваха общинските съветници на ГЕРБ и СДС – отново в разрез с националната политика на тези партии за прозрачност и ефективно управление. Да припомня, че това са Румен Иванов и Николай Ганев от ГЕРБ и д-р Нено Ненов и Пенка Досева от СДС.

Отново призовавам да бойкотираме продуктите и услугите, които ни продават кмета и съветниците от ГЕРБ и СДС и да ги поставим в пълна изолация, като не ги забелязваме и не говорим с тях, докато не си отидат и не се извинят.

Кметът от 2003 год., заедно с д-р Георги Стайков (който довърши болницата и избяга) и д-р Пламен Габровски е съдружник в медицински център „Света Петка”. След като „Света Петка” не е единствения медицински център в Дряново – тогава да ползваме само другите, и никой да не говори с кмета, докато не изпълни решенията на общинския съвет и докато не възстанови парите, с които общината е ощетена.

Адв. Румен Иванов, чиято съпруга е секретарка на кмета, извършва адвокатски услуги и продава банички до бившия павилион за мекици. Нито е единствения адвокат в града, нито е единствения баничар. Да го оставим без приходи и в изолация, докато не напусне общинския съвет, а привържениците на ГЕРБ могат да продължат с бойкота, докато не напусне и партията, защото е за резил с неговата градска политика, която е в пълен разрез с националната на ГЕРБ. За Николай Ганев, за който се знае, че е много близък до кмета и май под някаква форма му е предоставил поддържането на уличното осветление не можем да направим много, освен да го забравим.

Д-р Нено Ненов е Джи Пи-то с най-много пациенти в Дряново. Човекът, който доведе кмета Николов и който не спира да твърди, че неговата кауза е каузата на кмета. Ами ако е така, той също не е единственото Джи Пи в града, така че до 30 юни спокойно може да бъде заменен и изолиран в палата си в Царева Ливада. Пенка Досева е съпруга на 100%-ния инвалид Станчо Досев, който пък кметът Николов е назначил за кметски наместник в Скалско. Да забравим и нея и него.

Новини

виж всички