Новини

Емил Попов получи подкрепа от Николай Дянков

Петя Куманова, Емил Попов, дъщерята, съпругата и Николай ДянковНа 06.10.2011 (четвъртък) Емил Попов, Петя Куманова и Тодор Георгиев се срещнаха с Николай Дянков, собственик и управител на леярната Тисина ЕООД в Дряново и със служителите на фирмата.

Емил Попов запозна г-н Дянков със своята визия за подкрепа на фирмите в общината и за развитие на икономиката като цяло, в т.ч. политиката за привличане на инвеститори, развитието на туризма, създаването на Дряновска Търговско-Промишелна Камара и т.н.
Г-н Дянков изрази своята категорична подкрепа за кметската кандидатура на Емил Попов, като подчерта, че Дряново се нуждае от кмет, който да е професионален мениджър, с модерни виждания, множество контакти, авторитет и влияние в София, за да може да се реализира всичко, за което дряновци си мечтаят.

След това г-н Дянков разходи своите гости из предприятието и заедно се наслаждаваха на майсторските умения на момчетата от първа смяна, които в този момент лееха на ръка разтопен метал.

След това се проведе импровизирана среща на Емил Попов със служителите и от двете смени на леярната, на която отново бяха разисквани въпросите за бъдещето на Дряново, а г-н Дянков отново декларира своята подкрепа и пред своите служители.

Снимки от срещата вижте тук

Още новини

виж всички