Новини

”Дряново Да Бъде” и Емил Попов откриха кампанията си

участниците в дискусията

Повече от 600 души се събраха снощи (27.09.2011 г. – вторник) за откриване на предизборната кампания на гражданска инициатива ”Дряново Да Бъде”. Пред дряновци бяха представени кандидатът за кмет Емил Попов и листата с кандидатите за общински съветници.

Откриването премина под формата на дискусия, в която взеха участие Емил Попов, Мариана Печеян – водач на листата и гостите Мартин Заимов (първия председател на Валутния Борд в България, а сега председател на НС на Сосиете Женерал Експресбанк), Стефан Шарлопов (собственик на верига хотели и член на УС на КРИБ), Станчо Тодоров (главен секретар на к.к. ”Албена” АД), Гриша Трифонов (директор на издателство ”Български Писател”) и Стефан Стойков (главен секретар на ”Гражданска Лига България”). Водещ на дискусията бе известният телевизионен журналист Николай Колев.

Емил Попов и Марияна Печеян очертаха проблемите на града и общината и своята визия за бъдещето. Всички гости изразиха единодушната си подкрепа за Емил Попов и целият му екип.

Издателство ”Български Писател” подари на всички присъстващи луксозната антология ”Гласът на Дряново” – събрала творби на всички известни дряновски писатели от три века, чието издаване е спонсорирано от Емил Попов.

Най-накрая рок-група ”Сигнал” изнесе концерт за всички свои фенове в града.

Изказванията на всички участници в дискусията можете да прочетете в следващите статии:

Повече снимки от срещата вижте тук

Още новини

виж всички