Новини

С Емил Попов, Дряново ще бъде пример за прозрачно управление

(изказване по време на откриване на предизборната кампания)

Стефан ШарлоповМного е проста причината, заради която съм тук. Всъщност тя е повече от една. Първо  с Емо сме родени на една и съща дата. Втората причина е, че аз виждам хора от бизнеса, родом от Дряново – този прекрасен град, който не изглежда в момента съвсем добре – пожелали да се завърнат в родното си място, да предадат опита си, за да променят ситуацията. Това означава, че започва да се създава гражданското общество в България. Да ме извинят политиците, но до момента такова в България няма.

Да натрупаш опит във финанси, в бизнес. Да се научиш как се правят пари, в което няма нищо лошо, но въпросът е дали после ще предадеш опита си за родното си място, за да може да стане то по-добро място за живеене. Убеден съм, че Емил е честен, открит и трудолюбив човек. Сигурен съм, че на следващата ни среща, когато той е кмет, плочникът пред читалището няма да изглежда така, като е сега.

Имам стопроцентово доверие в Емил, че Дряново ще бъде пример за прозрачно управление на община. И ако това не се случи, аз съм готов да дойда и да му ударя два шамара, нищо че е кмет.

Скъпи дряновци, за да бъде избран Емил, трябва всички дряновци да гласуват с номер 23. Ще завърша с два факта, ние с Емил сме родени на 14  октомври и обичаме фактите. Може би аз съм единственият софиянец, който си е сменил жителството и съм жител на Боженци, Габровско. Ние сме съседи на практика. Ще завърша с нещо интимно за вашия бъдещ кмет. Той има трима сина, а аз имам пет деца. Той ми обеща да ме догони…

  • снимки от откриването на кампанията вижте тук
  • репортаж от откриването вижте тук

Още новини

виж всички