Новини

Ще изкараме Дряново от блатото!

(изказване по време на откриване на предизборната кампания)

Мариана ПечеянБлагодаря, че толкова хора се отзоваха на нашата покана. Благодаря на екипа и на колегите, с които заедно ще се борим в предизборната кампанията. Вие виждате, че това е лидерска листа. Това са хора, които са собственици, които създават работни места, които инвестират, които плащат данъци на тази държава. Нито пенсионерите, нито културата, нито образованието могат да съществуват без приходи от икономиката. Още веднъж им благодаря, че те повярваха на мен и на Емил Попов и заедно всички да продължим да изграждаме едно по-добро Дряново.

Защо се мотивирах да се кандидатирам за втори път? Защото за четири години аз нищо не можах да направя като общински съветник. Казвам го с голяма болка, защото Общинския Съвет решава, а кмета прави каквото си иска. Свикнала съм да върша всичко с моите ръце. Аз съм инвестирала повече от 26 милиона лева тук, създала съм работни места, нищо че не съм дряновка. Но ние вече живеем тук и искам да ме приемате като дряновка. Миналата седмица се върнах от най-големия панаир в Хановер. Там на табелката пишеше “Инструментален завод, град Дряново, България” . Единствената българска фирма на това изложение бяхме ние от Дряново. И мисля, че съм дала някаква частица, за да знае светът за нас. Това е истината.

Има една папка, която мога да размножа и да дам на всеки да си я чете. Тава е срам. Част от вас гласуваха преди четири години за един кмет, който да краде по безобразен начин. Вие трябва да знаете истината, защото милиони са откраднати. Аз се радвам, че вече има светлина в тунела. Вече нещата не се прикриват и институциите и правосъдието работят.

Това е последната папка от Сметната палата с подписа на проф. Валери Димитров, който даде на прокурора досегашния кмет. Няма обществена поръчка, коята да е направена като хората. Няма контрол. Готова съм да дам на всеки тази папка, за да видите къде се намираме. Това е причината аз да се кандидатирам и да поведа листата и да застана зад Емил Попов. Защото за мен той е най-големият професионалист. Аз го познавам от 13 години. Ние сме хора, които ще се хванем ръка за ръка и ще изкараме Дряново от блатото. Ние искаме да докараме инвеститори и да възродим икономиката на града. Г-н Шарлопов и г-н Заимов са големи имена и те са тук, за да застанат зад нас и да гарантират за нас.

  • снимки от откриването на кампанията вижте тук
  • репортаж от откриването вижте тук

Още новини

виж всички