Новини

Емил Попов се срещна с екипа на NonStop-а

Емил Попов и част от екипа на Нонстоп-аНа 10.10.2011 (понеделник) в предизборния щаб на ”Дряново Да Бъде”, Емил Попов се срещна с екипа на Нон-стоп такси и магазини, със собственик Радослав Карамфилов. На срещата кандидатът за кмет представи своята кандидатура и визия за бъдещето на Дряново.

Служителите на Нон-стоп-а бяха много активни и преди да пожелаят успех на Емил Попов и екипа му го разпитваха близо два часа как смята да се справи с всички проблеми на града – безработицата, ниските доходи, образованието, здравеопазването, чистотата и осветлението на града, бездомните кучета и т.н. Не остана не засегната тема.

Емил Попов отговаряше изчерпателно дори и на най-големите скептици, че Дряново няма шанс да излезе от тази дупка. Нещо повече, кандидата за кмет увери екипа на Нонстоп-а, че до две години Дряново може да бъде по-атрактивна и посещавана дестинация отколкото Трявна, но за това са нужни усилията на всички, за да се популяризира града и да се наложи най-висок стандарт в обслужването и отношението към туристите, така че да се радваме на постоянен туристопоток и приходи от туризъм.

 

Повече снимки от срещата вижте тук

Още новини

виж всички