Новини

Емил Попов се срещна с екипа на пицария Neapolitana

Емил Попов и част от екипа на NeapolitanaСобствениците на пицария Neapolitana (на пешеходната зона) Светослав Минчев и Цветозар Кьоровски поканиха Емил Попов на среща-разговор, за да обсъдят бъдещето на града и особено на туризма. Срещата се състоя в самата пицария късно вечерта на 10.10.2011 (понеделник), за да може да се включи целият персонал – сервитьори, бармани и готвачи.

Емил Попов най-напред представи своите мотиви, за да се кандидатира и своята визия за управление на града, ако бъде избран за кмет, след което подробно разказа как най-бързо и лесно могат да бъдат привлечени туристи в Дряново и че това не опира толкова до пари, колкото до хитрини в рекламата и маркетинга. Кандидатът за кмет изрази своето безпокойство за това, че туристи лесно ще бъдат привлечени, но по-важното е те навсякъде да бъдат посрещани еднакво радушно и с еднакво обгрижване, така че с удоволствие да оставят парите си в Дряново, отново да идват и да препоръчват града на всички свои познати, като място, в което всички ще им се усмихват и ще ги обгрижват.

В тази връзка Емил Попов сподели своето виждане, че трябва да се създаде своеобразно обединение между всички хотелиери, ресторантьори и търговци, за да се създадат единни стандарти и правила за обслужване и отношение към туристите и общината да е гарант за качеството на туристическата услуга. Естествено това ще бъде свързано и с постоянно обучение на обслужващия персонала, което ще се организира от обединението и със съдействието на общината. Като първа стъпка в обучението, Емил Попов показа на персонала на Neapolitana важен детайл при сервирането на чай, който клиентите много забелязват, и обеща, че скоро ще провери дали го спазват.

Още новини

виж всички