Подкрепа

Емил Хърсев

Искрено ви завиждам за възможността да изберете за кмет на вашия красив град моя колега и приятел Емил Попов – човек, за когото съм искрено убеден, че може с чест и достойнство да изпълнява тази трудна и отговорна длъжност.

В тежките години на прехода към пазарна икономика всички ние извървяхме труден път. Трудностите и перипетиите не попречиха на хора като г-н Емил Попов да се докажат като истински професионалисти и успешни предприемачи, да изградят и да наложат в условията на непосилна конкуренция своите собствени, български фирми като лидери в отраслите, в които работят. Г-н Емил Попов е един от тези преуспели в своя бизнес хора, които сега са готови да поемат нови предизвикателства, да вложат своя талант, опит и енергия в полза на своя роден град и нашата обща родина. Аз не се съмнявам, че той ще бъде също толкова успешен кмет на гр. Дряново, както успешен бе в своя бизнес.

Има една важна граница, която разделя световете на бизнеса и политиката: отговорността. В света на бизнеса, където г-н Емил Попов завоюва безспорен авторитет, всеки отговаря безусловно и неотменимо за своите действия, празните обещания са изключени, чистите сметки са задължителни, ефективността е цел. Всички можем само да спечелим, ако същите строги правила да се приложат в общините, ведомствата и всички сфери на управление. Г-н Емил Попов е готов да поеме своята отговорност пред вас, гражданите на гр. Дряново, и съм убеден, че той ще оправдае доверието ви.

Новини

виж всички